При Запушен Нос и Хрема – Коластра

Понеже доста хора имат проблем с хрема и запушен нос – било то алергична/сенна или от така наречените “настинки” и “грипни” вируси – реших, че е добре да пусна още един вариант за трайно отпушване на носа и лечение на продължителна хрема.

Съпругата ми имаше такава хрема с месеци и по препоръка на майка ми започна да пие коластра (няма да споменавам фирмата тук, защото мисля, че не е важна – ако някой го интересува ще я напиша в коментар).

Още на 3тия ден – беше пила само два дни по една капсула – проблемът с носа приключи и с месеци не се появяваше.

В момента като се случи отново да е със запушен нос – няколко дни пак пие и край на хремата.

Сега успях да поръчам от ebay – доста по евтино излиза – коластра на друга фирма и започнахме да даваме на малкия, че е на детска градина и в началото боледува около една седмица. Той е много щастлив, защото тази която взехме се дъвче и е с вкус на портокал.

6 thoughts on “При Запушен Нос и Хрема – Коластра”

 1. Здрасти,
  Ще дадеш ли малко повече инфо за коластрата, която купуваш. Може и на мейл ако не искаш да и правиш реклама.
  Мерси

 2. Вземал съм на aquasource, но ми се струва скъпичка – 120 таблетки на мен като дистрибутор са ми 58 лева.
  Последно поръчах Symbiotics Colostrum Plus не си спомням дали от този сайт или от ebay. тук има няколко review-та доста позитивни а и мисля, че и от там може да се поръчаSymbiotics Colostrum Plus, Wild Cherry, 1.25 g, Chewable Tablets, 120 tablets (Pack of 2)

 3. Колко малки деца могат да приемат коластра. Аз бях взела Назодрен за малкия и добре че видях, че не се препоръчва на деца по-малки от 5 . И така аз го пробвах и останах впечатлена само един път си пръсках и бях ок.

 4. Тук мога само да гадая, но предполагам, че ако имат годинка едва ли е проблем. Тук говорим за нещо, което определено вече са го яли под една или друга форма. На нашия малчуган някъде на 2 като беше или малко по-малък сме му давали.

 5. да аз също го изпитах вече хо ра н е се тровете като мен с капки и антибиотици много късно го разбрах че от коластрата хремата минава ако знаете през какво минах не мога да ви опиша колкото повече лекарства пиех последно терцеф ми слагаха за уж болни сливици и какво още не изпих майка ми донесе коластра в едно пакетче около 20 хапчета и така си стояха увити пих от тях две на ден на седмия осмия ден се почуствах много добре пълна с енергия и от вечното смъркане нямаше и помен моля ви не се тровете от приема на антибиотици си развалих стомаха а от капките за нос вече съм алергична ако знаех само колко просто решение има никога нямаше да пия тези отрови

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *