Покани Ме Пак На Фармата… (FarmVille)

Попаднах на страхотна група в Интернет:

Покани ме пак на Фармата и ќе ти ја запалам, па ќе ти ги заколам животните

Описание:

Група против сите фармери, сточари и незнам уште што на таа виртуелната бавча, Farmville или како и да ја нарекувате. Престанете да спамирате, не сакам да се зачленам, не сакам да садам виртуелни пиперки и не сакам да хранам свињи по цел ден.

image

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *