Пари от интернет чрез Adsense реклами

Печелете пари от интернет

Най-вероятно сте чували за Google AdSense! Ако не сте – това е най-популярната услуга за печелене на пари чрез реклама. Тя се подържа от Google и всяка година рекламодатели от цял свят наливат милиарди долари в тази услуга. Принципът е следният – всеки който притежава сайт в интернет с някаква информация, може да постави “Google AdSense” реклами на него. На конкретното място започват да се показват различни реклами в зависимост от съдържанието на информацията в сайта. Съответно когато някой посети сайта ви, а от там и някоя от рекламите – вие печелите от това. Нормалното заплащане за посетена реклама е от $0.05 средно до $0.50, като реално няма таван за максимална сума, която може да бъде спечелена от едно посещение. Когато съберете $100 колегите от google ви изпращат чек със съответната сума, която сте спечелили, вие го осребрявате в някоя банка и сте ЩАСТЛИВИ.

Първата стъпка към правенето на пари от интернет е да се регистрирате в AdSense, за да получите уникалния си AdSense ID номер.
Направете го от линка по-горе
За да можете да се регистрирате е добре да имате ваш собствен сайт. Един лесен и бърз вариант за това
Blogger.
Не забравяйте, че е напълно забранено сами да посещавате вашите реклами, ако го правите акаунтът ви ще бъде спрян веднага и няма да получите никакви пари. Също не трябва да карате вашите приятели да кликат на рекламите!

Ако все още не сте се регистрирали за Google AdSense, направете го сега!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *