Запушен Нос – Още Един Начин за Лечение на Този Симптом

Много хора сигурно не знаят, но в най-посещаваната страница в този блог става дума за запушен нос и един от начините да справите с това мъчение без лекарства независимо от произхода на запушването.

Моята техника е трудна за някои хора и затова за тях имам едно по-различно решение – мелодия за телефон, която отпушва носа.

Мелодията можете да изтеглите от тук:

http://www.zedge.net/ringtones/467559/stuffy-nose-empty-pi-ringtone/

Избирате PC Download и получавате една mp3-ка, която можете да си качите на телефона. Другата опция не съм я тествал, но би трябвало и тя да работи.

Съпругата ми я тества и не знам от мелодията или от вибрацията, но имаше ефект. Тя кара доста тежки хреми и са и забранени всякакви капки (тъй като доста е прекалявала с тях). Благодарение на мелодията и пускането и през няколко минути успя да се справи с последната зимна хрема за сезон 2008/2009. Установихме, че с вибрация е по-добре и че само вибрация също има някакъв ефект, но доста по-слаб.

Важно е GSM-а да се постави на точното място  – в основата на костта на носа до челото. Пускате колкото често искате. От самата вибрация явно нещата се случват и носът е отпушен.

Ако това не ви помага или пък имате алергична хрема използвайте моя метод.

Очаквам коментари!!!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *